Skip to main content

Over ons

De oorsprong van ons bedrijf gaat terug naar het jaar 1996 toen Harrie de Bruin van zijn passie zijn werk maakte. Na jarenlang met elkaar te hebben samengewerkt, ging collega Nils Goertz in 2020 de uitdaging aan om het hoveniersbedrijf over te nemen, met Harrie aan zijn zijde.

“We staan bekend om onze creativiteit, ons vakmanschap en onze brede plantenkennis; ik ben er trots op om hierop voort te mogen bouwen. Ik heb het vak van Harrie geleerd. Samen met ons team van tuinprofessionals zet ik alles in het werk om je te verbluffen met een prachtig eindresultaat. Daarbij beloven we je een ongedwongen samenwerking. Met regelmaat horen we terug dat we een gemoedelijke partij zijn om over de vloer te hebben.”

- Nils Goertz

Neem contact op voor het maken van een afspraak

Ons team

De professionals van Nils Tuinen kijken ernaar uit om iets unieks voor je te creëren.

Nils

Ik word gelukkig van tuinen die vrolijkheid uitstralen en waar veel groen in zit. Als klein jongetje was ‘helpen in de tuin’ al mijn favoriete bezigheid. Terwijl ik opgroeide, groeide ook mijn passie voor tuinieren. Na en hoveniersopleiding en jarenlang werkervaring bij De Bruin Tuinontwerp & Hoveniers, neem ik momenteel geleidelijk het stokje van Harrie de Bruin over. Sinds 2020 mag ik mezelf trotse mede-eigenaar noemen van dit prachtige bedrijf. Mijn ambitie is om het betrouwbare en deskundige karakter van de onderneming voort te zetten en zoveel mogelijk mensen te verrassen met een droomtuin!

Harrie

Op woensdagmiddag als de school uit was, trok ik er samen met mijn vader op uit om hem te helpen in zijn tuintje. Het leek me geweldig om van tuinieren ooit mijn beroep te maken. Op 1 maart 1997 werd ik eigenaar van dit prachtige hoveniersbedrijf. Een bedrijf waar ik tot op de dag van vandaag mijn ziel en zaligheid in leg. Sinds 2020 neemt Nils stilletjes aan mijn directeursrol over. Ik vind het mooi dat hetgeen ik heb opgebouwd wordt voortgezet. Tot mijn AOW-leeftijd blijf ik betrokken als eigenaar en sta ik voor Nils klaar om hem te ondersteunen. Ik ben blij dat ik de kans krijg om me terug te trekken en van andere dingen te genieten.

Marian

Mensen moeten vaak twee keer kijken wanneer ik als vrouwelijke hovenier in de tuin aan het werk ben. Ik deed altijd al de boekhouding, dus waarom niet ook in de praktijk meewerken in het bedrijf van mijn man Harrie? “Jij kunt hard werken,” zeggen klanten altijd. Grappig, want de mannen werken net zo hard als ik, maar dat vindt men heel gewoon. Ik heb de gewoonte om aan het einde van een klus nog even de tuinstoelen netjes recht te zetten en rondslingerde rommel op te ruimen. Het klinkt misschien idioot, maar ik kan geen enkele klus bedenken die ik niet leuk vind!

Nieky

Ik geniet volop van het bezig zijn in de buitenlucht. Ik herinner het me als de dag van gisteren dat ik met ons pap (ook hovenier) mee in de tuin mocht werken bij mensen thuis. Na een 4-jarige opleiding aan het Helicon was ik klaar voor het echte werk; sinds 1999 zit ik officieel in het vak. Ik houd het meest van strakke en moderne tuinen, maar alles op het gebied van aanleg en onderhoud is mij toevertrouwd. Mijn kracht zit in het zelfstandig en netjes werken. Mijn droomtuin? Eentje met veel groen en in ieder geval één heerlijk plekje om te relaxen met een biertje en een barbecue!

Gies

In mijn vrije tijd werkte ik weleens met wat vrienden in de tuin. Hierdoor ontdekte ik dat ik het hoveniersvak meer dan leuk vond. Mijn kracht ligt in het meedenken en uitvoeren van een klus. Ik hou van in de buitenlucht werken en kan ontzettend trots zijn op het eindresultaat. Het allerleukst vind ik om een oude bestaande tuin af te breken en hiervoor in de plaats een nieuwe tuin aan te leggen. Ook ben ik graag bezig met tuinonderhoud. Mijn ideale tuin? Een grote, strakke tuin waar veel groen in verwerkt is, met een grote vijver en een gezellig terras met overkapping.

Rick

Mijn passie voor tuinen is er altijd al geweest. Door stages bij verschillende bedrijven, ontdekte ik dat ik van tuinieren definitief mijn beroep wilde maken. Op dit moment volg ik de opleiding Assistent groene leefomgeving. Ik hou van uitdagingen en interesseer me voor nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Landelijke tuinen vind ik het leukst om te maken, maar ook voor het aanleggen van straatwerk draai ik mijn hand niet om! Mijn droomtuin is een mooie, volle tuin met gras en bloeiende planten. Fraai tuinhuisje en een barbecue ervoor en het plaatje is wat mij betreft compleet!