Skip to main content

Over ons

De oorsprong van ons bedrijf gaat terug naar het jaar 1996 toen Harrie de Bruin van zijn passie zijn werk maakte. Na jarenlang met elkaar te hebben samengewerkt, ging huidig eigenaar Nils Goertz in 2020 de uitdaging aan om het hoveniersbedrijf over te nemen, met Harrie aan zijn zijde.

“We staan bekend om onze creativiteit, ons vakmanschap en onze brede plantenkennis; ik ben er trots op om hierop voort te mogen bouwen. Ik heb het vak van Harrie geleerd. Samen met ons team van tuinprofessionals zet ik alles in het werk om je te verbluffen met een prachtig eindresultaat. Daarbij beloven we je een ongedwongen samenwerking. Met regelmaat horen we terug dat we een gemoedelijke partij zijn om over de vloer te hebben.”

- Nils Goertz

Neem contact op voor het maken van een afspraak

Ons team

De professionals van Nils Tuinen kijken ernaar uit om iets unieks voor je te creëren.

Nils

Ik word gelukkig van tuinen die vrolijkheid uitstralen en waar veel groen in zit. Als klein jongetje was ‘helpen in de tuin’ al mijn favoriete bezigheid. Terwijl ik opgroeide, groeide ook mijn passie voor tuinieren. Na en hoveniersopleiding en jarenlang werkervaring bij De Bruin Tuinontwerp & Hoveniers, heb ik geleidelijk het stokje van Harrie de Bruin overgenomen. Sinds 1 juli 2023 mag ik mezelf trotse eigenaar noemen van dit prachtige bedrijf. Mijn ambitie is om het betrouwbare en deskundige karakter van de onderneming voort te zetten en zoveel mogelijk mensen te verrassen met een droomtuin!

Nieky

Ik geniet volop van het bezig zijn in de buitenlucht. Ik herinner het me als de dag van gisteren dat ik met ons pap (ook hovenier) mee in de tuin mocht werken bij mensen thuis. Na een 4-jarige opleiding aan het Helicon was ik klaar voor het echte werk; sinds 1999 zit ik officieel in het vak. Ik houd het meest van strakke en moderne tuinen, maar alles op het gebied van aanleg en onderhoud is mij toevertrouwd. Mijn kracht zit in het zelfstandig en netjes werken. Mijn droomtuin? Eentje met veel groen en in ieder geval één heerlijk plekje om te relaxen met een biertje en een barbecue!

Gies

In mijn vrije tijd werkte ik weleens met wat vrienden in de tuin. Hierdoor ontdekte ik dat ik het hoveniersvak meer dan leuk vond. Mijn kracht ligt in het meedenken en uitvoeren van een klus. Ik hou van in de buitenlucht werken en kan ontzettend trots zijn op het eindresultaat. Het allerleukst vind ik om een oude bestaande tuin af te breken en hiervoor in de plaats een nieuwe tuin aan te leggen. Ook ben ik graag bezig met tuinonderhoud. Mijn ideale tuin? Een grote, strakke tuin waar veel groen in verwerkt is, met een grote vijver en een gezellig terras met overkapping.

Rick

Mijn passie voor tuinen is er altijd al geweest. Door stages bij verschillende bedrijven, ontdekte ik dat ik van tuinieren definitief mijn beroep wilde maken. Op dit moment volg ik de opleiding Assistent groene leefomgeving. Ik hou van uitdagingen en interesseer me voor nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Landelijke tuinen vind ik het leukst om te maken, maar ook voor het aanleggen van straatwerk draai ik mijn hand niet om! Mijn droomtuin is een mooie, volle tuin met gras en bloeiende planten. Fraai tuinhuisje en een barbecue ervoor en het plaatje is wat mij betreft compleet!

Edwin

Ik ben momenteel nog druk bezig in de tuin! Zal binnenkort mijzelf voorstellen.

Jeroen

Ik ben momenteel nog druk bezig in de tuin! Zal binnenkort mijzelf voorstellen.

Sam

Ik ben momenteel nog druk bezig in de tuin! Zal binnenkort mijzelf voorstellen.